25 de març del 2010

La rebel·lió de les merdes

Aquest estiu anava caminat per la muntanya quan em vaig trobar aquest cartell:

Això sol no s'ha fet. I clar, això ens planteja tres possibilitats. La primera és que un grup de quillos hagin tret la ralleta de la "Ç" per fer la broma (lo dudo).
L'altre és que a Catalunya s'hagi donat una oportunitat a les pobres merdes en perill d'extinció per poder viure tranquil·les. Tot i que amb la quantitat de merdes que hi ha pels carrer crec que no viuen malament, perquè sinó ja haurien emigrat a una altre país.
Tot això ens porta a una única i verdadera opció possible, que les merdes s'estan rebel·lant. Primer van baixar del camp, on s'han trobat sempre ben grans i toves, i van començar envaint l'espai urbà. Després van passar a enganxar-se a sabates, rodes de cotxets i totes les coses que se'ls hi acostaven. Ara, ja estan creant reserves forestals per elles mateixes. Després d'axió passaran a conviure entre nosaltres fins arribar al poder. Aleshores començaran a dominar-nos i esclavitzar-nos. Fins al punt de que les merdes dominaran el món. I nosaltres només serem una subespècie marginada. Com qualsevol espècies animal està ara. (Excepte els gossos, que n'hi ha que viuen com reis. Sinó mireu el Pantxo de la Primitiva que va als Goya.. però no canviem de tema)
Solució: No deixar que les caques comencin a envair el sòl urbà. Perquè després d'axió passaran a conviure entre nosaltres i en un no res arribaran al poder.

2 comentaris:

  1. També pot ser que la reserva nacional sigui tant dolenta que diguin que és una reserva de merda...

    ResponElimina